Savremen način života nas najčešće veže za stolicu (što se tiče posla), samim tim dolazi do bolova u leđima, najčešće u predjelu vratnog dijela (trapeza) i donjih leđa (lumbalnog dijela leđa). Xtreme Fit studio u Banjaluci ima veliki broj zadovoljnih klijenata baš sa aspekta zdravlja. Rezultati pri korišćenju elektrostimulacije mišića su izuzetno brzi što se tiče uklanjanja bolova u leđima, dovoljno je 4,5 treninga da možete da funkcionišete bez bolova. Da biste trajno uklonili neprijatan osjećaj, potrebno je da nastavite sa EMS treninzima kako biste ojačali musklulaturu. To prije svega zavisi od Vašeg zdravstvenog stanja.


Elektrostimulacija je elektroterapijski postupak izazivanja mišićne kontrakcije primjenom električne draži. Pored sportskih i rekreativnih aktivnosti, vježbanje sa EMS se primjenjuje i u cilju ponovnog osposobljavanja povrijeđenih osoba kroz održavanje ili povećane amplitude pokreta, mišićne snage, poboljšanja koordinacije, spretnosti, brzine i izdržljivosti. U Xtreme Fit studiju u Banjaluci elektromišićnastimulacija (EMS) se koristi i u medicinske svrhe, koji su usmjereni na ublažavanje postojeće simtomatologije.

Xtreme Fit studio ima iskustvo kroz veliki broj klijenata, samim tim možemo izdvojiti i primjer oštećenja mišića kvadricepsa. Klijent je želio da ojača mišić i pripremi se za aktivno bavljenje sportom. Poslije 3 meseca treniranja sa elektrostimulacijama mišića uz pomoć sertifikovanih EMS trenera u Xtreme fit studiju uradio je prvo mjerenje kvaliteta mišića i bio prezadovoljan rezultatima. Nastavio je da se bavi sportom i održava kvalitet misića uz konstantan nadzor nasih trenera.

Povećajte snagu, izdržljivost i mišićnu masu. Ojačajte trbušne mišiće i korigujte mišićnu neuravnoteženost, uz povećanje efikasnosti.

POSJETITE NAS

Ivana Antonić

Frizer

"Zadovoljna sam ovom vrstom treninga zato što za mali vremenski period odradim kompletan trening.
Došla sam najviše zbog rehabilitacije koljena (prednjih ukrštenih ligamenata) ojačala ga i nastavila sa EMS treninzima koliko mi se svidjelo.
Stignem da se organizujem prije posla, istreniram i nastavim sa svakodnevnim obavezama.
Zahvalna sam Xtreme Fit-u, sada bezbjedno idem na skijanje, moje koljeno je novo, kao da nisam imala povredu."

Marko

Profesionalni sportista

"Bavim se sportom i drugu godinu za redom koristim kada imam pauzu u prvenstvu da dodjem u svoj grad ujedno i da istreniram uz struje.
U početku sam probao iz radoznalosti odmah mi se svidelo volim izazove. Trening sa elekromisićnom stimulacijom nešto savršeno uklapamo se ja i supruga svakome je poseban plan rada,
ja više radim na eksplozivnosti dok supruga ima blago viška kg pa sređuje stomak.
Sviđa mi se što je jedno od retkih mesta gde te ne gledaju ko si i šta nego rade profesionalno svoj posao i totalno posvećuju svojim klijentima.
Otišao sam na svoje pripreme i na testiranju bio medju prva 3 a supruga je za mali period sredila bocni stomak pocela u Italiji da trenira isto i brzo odustala ipak je bitno imati dobrog trenera... Sve preporuke ( dođite kod nas u Italiju da supruga trenira ) "

Milan

Direktor privatnog preduzeća

"Treniram u ovom studiju 7 meseci i od starta sam riješio da hoću promene na sebi ... odmah sam uzeo mjesečni paket i plan ishrane da sve što sam zamislio pretvorim u dijelo.
Prvih 7 dana sam imao problem sa hranom ali sam posle samo nastavio i sada kad pojedem ćevap koji sam obožavao ne osećam se dobro ( kao kamen da imam u stomaku )
nikad nisam gladan redovno jedem pored svih obaveza sastanaka ali isto tako stižem na treninge.
Posle 3 sedmice sam video kako mi košulja postaje velika dalo mi je motiv više da nastavim sa treninzima.
Merimo se na mesec dana i vaga i obim tijela mi padaju lakše se krećem nema više trenutaka da se zadišem kada se penjem na 4. sprat.
Da nije bilo motiva trenera iz studia da me psihički i fizički podrže,podstaknu i motivišu znam da ne bih uspeo.
Sada imam 35 kg manje i počeo sam pored treninga da idem i na tenis. "

Sandra

Domaćica

"Porodična sam osoba imam troje djece i supruga koji je konstano na poslovnim putovanjima pa moram imati organizovan ceo dan.
Za EMS sistem vježbanja sam čula od drugarice i svidelo mi se zato sto trening koji traje 25 minuta u potpunosti ispunjava moje potrebe za fizičkim aktivnostima.
Pri tome zadovoljna sam rezultatima napokon sam se rešila celulita s kojim sam se borila godinama.
Svima preporučujem jer sam se sama uverila u kvalitet rada a Xtreme fit me uvek nagradi gratis treningom za svakog novog klijenta koji dođe po mojoj preporuci. "

Valentina

Bankar

Tamara, Dejana, Dušane hvalaaa vam puno!
Moj posao zahtjeva minimum 8 sati sjedenja konstano gledam u kompjuter i leđa me "ubijaju" toliko da noćima ne mogu da spavam.
Svašta sam probala i došla u Xtreme fit studio sa velikom sumnjom pošto se radi o nekoj struji ( impuls ) ali su ipak te pohvale koje kruže gradom pobijedile moj strah.
Prvi trening ... malo je reći čudan prvi put taj osećaj, polako postepeno kako je odmicao sve sam se više navikla kada se završio trening
na kraju sam saznala da imam relaks tj masažu totalno sam se opustila zatvorila oči i uživala (samo što nisam zaspala).
Od tada ne propuštam treninge pored zdravih leđa imam kondiciju.. još malo biće i taj stomačić kakav želim da imam.

Nemate dovoljno vremena, a želite vježbati kako biste u što kraćem roku postigli željene rezultate? Xtreme Fit je pravo mjesto za Vas! Vaše je samo da dođete, svu potrebnu opremu dobijate kod nas, a za kvalitet treninga pobrinuće se naši treneri licencirani za rad na Xbody mašini.

ADRESA

Pratite Nas:

RADNO VRIJEME

Ponedeljak 8:00 - 21.30
Utorak 8:00 - 21.30
Srijeda 8:00 - 21.30
Četvrtak 8:00 - 21.30
Petak 8:00 - 21.30
Subota 8:00 - 21.30
Nedelja Zatvoreno