Treniranjem u Xtreme Fit studiju u Banjaluci klijenti imaju cilj da izgube kilograme, skinu masne naslage, oblikuju tijelo, ojačaju mišiće, poprave svoje zdravstveno stanje... Samim radom pod elektromišićnom stimulacijom srazmjerno funkcioniše cijelo tijelo, uz pomoć kontrakcija, i tako se dolazi do željenih rezultata. Ukoliko klijent ima kontinuitet, postiže željene rezultate, pa će se zatezati koža i tkivo i podstaći vitalnost tijela. Najčešće potrebe ženske populacije se odnose i na celulit koji ovim vidom vježbanja postaje sve vidljiviji, pa ovo ističemo damama kako se ne bi zabrinule, jer se on tako ponaša kada izlazi iz organizma, a krajnji ishod je da ga na kraju nema uopšte.

Samim treningom razvijamo maksimalnu snagu i jačamo trbušne mišiće gdje imamo za cilj da uklonimo masne naslage i što više istaknemo idealnu figuru oblikovanjem struka, zadnjice i butina. Funkcionalnost klijenata iz dana u dan je veća, kondicija i izdržljivost se stiče nakon 4-6 treninga kontinuiranog rada. Klijenti koji žele povećanje mišićne mase mogu to postići u Xtreme Fit studiju u Banjaluci ukoliko imaju i usklađenu ishranu u dogovoru sa našim sertifikovanim trenerom, namijenjenu isključivo njihovim potrebama.

U Xtreme Fit studiju za vrijeme jednog treninga gubi se oko 500 kcal, nakon 6 sati izgubi se jos 1200 kcal; pravilnim obrokom i kombinovanim treningom pod elektromišićnom stimulacijom nakon 48h mozete izgubiti 4000 kcal pošto se poboljšava rad metabolizma.

Kada bi te neko upitao da mu prodaš svoje zdravlje, šta bi mu odgovorio-la? Koliko bi cijenio-la svoj mali prst, svoju ruku ili nogu, svoja pluća ili srce! Naše zdravlje je od neprocjenjive vrijednosti! Kada smo zdravi rijetko se sjetimo trenutaka iz prošlosti kada smo bili bolesni. Nekako se brzo zaboravlja ta „neprijatnost“. A možda bi bilo dobro ipak da se sjetimo ponekad, možda bi više čuvali svoje zdravlje. Kroz moj život, upoznao sam nekolicinu osoba koje su imale zdravstvene tegobe i jedino su one bespogovorno i sa zanimanjem prihvatile sve sugestije u vezi zdravijeg načina ishrane. Pitanje je, zašto je potrebno da se teže razbolimo pa tek onda da počnemo da brinemo o sebi i da cjenimo svoje zdravlje? A najbitnija stvar kod zdravog tijela i duha je čime se ono hrani. Kvalitetna hrana je kvalitetno gorivo.

Ishrana je daleko bitnija od treninga. Godine ili obaveze će Vas spriječiti da ne trenirate ali nikako i da ne jedete. Imajte na umu da je hrana gorivo i kao takvo neophodno je našem organizmu za obavljanje osnovnih funkcija. Svako pretjerivanje sa određenom namirnicom, dovodi do gomilanja masnih naslaga pa je potrebno razgraničiti koliko je to zaista kalorija dovoljno unijeti te iz kojih namirnica i to na dugoročnom cilju.

Plan ishrane koji vam predstavljamo nije dijeta, to je zdrav način života u kojem ćete se osjećati zdravijim, energičnijim i u svakom pogledu boljim. Samo je bitna Vaša odluka da mijenjate svoje nezdrave navike.

Svim klijentima omogućen je individualni plan ishrane. Ukoliko želiti više informacija kontaktirajte nas

Povećajte snagu, izdržljivost i mišićnu masu. Ojačajte trbušne mišiće i korigujte mišićnu neuravnoteženost, uz povećanje efikasnosti.

POSJETITE NAS

Ivana Antonić

Frizer

"Zadovoljna sam ovom vrstom treninga zato što za mali vremenski period odradim kompletan trening.
Došla sam najviše zbog rehabilitacije koljena (prednjih ukrštenih ligamenata) ojačala ga i nastavila sa EMS treninzima koliko mi se svidjelo.
Stignem da se organizujem prije posla, istreniram i nastavim sa svakodnevnim obavezama.
Zahvalna sam Xtreme Fit-u, sada bezbjedno idem na skijanje, moje koljeno je novo, kao da nisam imala povredu."

Marko

Profesionalni sportista

"Bavim se sportom i drugu godinu za redom koristim kada imam pauzu u prvenstvu da dodjem u svoj grad ujedno i da istreniram uz struje.
U početku sam probao iz radoznalosti odmah mi se svidelo volim izazove. Trening sa elekromisićnom stimulacijom nešto savršeno uklapamo se ja i supruga svakome je poseban plan rada,
ja više radim na eksplozivnosti dok supruga ima blago viška kg pa sređuje stomak.
Sviđa mi se što je jedno od retkih mesta gde te ne gledaju ko si i šta nego rade profesionalno svoj posao i totalno posvećuju svojim klijentima.
Otišao sam na svoje pripreme i na testiranju bio medju prva 3 a supruga je za mali period sredila bocni stomak pocela u Italiji da trenira isto i brzo odustala ipak je bitno imati dobrog trenera... Sve preporuke ( dođite kod nas u Italiju da supruga trenira ) "

Milan

Direktor privatnog preduzeća

"Treniram u ovom studiju 7 meseci i od starta sam riješio da hoću promene na sebi ... odmah sam uzeo mjesečni paket i plan ishrane da sve što sam zamislio pretvorim u dijelo.
Prvih 7 dana sam imao problem sa hranom ali sam posle samo nastavio i sada kad pojedem ćevap koji sam obožavao ne osećam se dobro ( kao kamen da imam u stomaku )
nikad nisam gladan redovno jedem pored svih obaveza sastanaka ali isto tako stižem na treninge.
Posle 3 sedmice sam video kako mi košulja postaje velika dalo mi je motiv više da nastavim sa treninzima.
Merimo se na mesec dana i vaga i obim tijela mi padaju lakše se krećem nema više trenutaka da se zadišem kada se penjem na 4. sprat.
Da nije bilo motiva trenera iz studia da me psihički i fizički podrže,podstaknu i motivišu znam da ne bih uspeo.
Sada imam 35 kg manje i počeo sam pored treninga da idem i na tenis. "

Sandra

Domaćica

"Porodična sam osoba imam troje djece i supruga koji je konstano na poslovnim putovanjima pa moram imati organizovan ceo dan.
Za EMS sistem vježbanja sam čula od drugarice i svidelo mi se zato sto trening koji traje 25 minuta u potpunosti ispunjava moje potrebe za fizičkim aktivnostima.
Pri tome zadovoljna sam rezultatima napokon sam se rešila celulita s kojim sam se borila godinama.
Svima preporučujem jer sam se sama uverila u kvalitet rada a Xtreme fit me uvek nagradi gratis treningom za svakog novog klijenta koji dođe po mojoj preporuci. "

Valentina

Bankar

Tamara, Dejana, Dušane hvalaaa vam puno!
Moj posao zahtjeva minimum 8 sati sjedenja konstano gledam u kompjuter i leđa me "ubijaju" toliko da noćima ne mogu da spavam.
Svašta sam probala i došla u Xtreme fit studio sa velikom sumnjom pošto se radi o nekoj struji ( impuls ) ali su ipak te pohvale koje kruže gradom pobijedile moj strah.
Prvi trening ... malo je reći čudan prvi put taj osećaj, polako postepeno kako je odmicao sve sam se više navikla kada se završio trening
na kraju sam saznala da imam relaks tj masažu totalno sam se opustila zatvorila oči i uživala (samo što nisam zaspala).
Od tada ne propuštam treninge pored zdravih leđa imam kondiciju.. još malo biće i taj stomačić kakav želim da imam.

Nemate dovoljno vremena, a želite vježbati kako biste u što kraćem roku postigli željene rezultate? Xtreme Fit je pravo mjesto za Vas! Vaše je samo da dođete, svu potrebnu opremu dobijate kod nas, a za kvalitet treninga pobrinuće se naši treneri licencirani za rad na Xbody mašini.

ADRESA

Pratite Nas:

RADNO VRIJEME

Ponedeljak 8:00 - 21.30
Utorak 8:00 - 21.30
Srijeda 8:00 - 21.30
Četvrtak 8:00 - 21.30
Petak 8:00 - 21.30
Subota 8:00 - 21.30
Nedelja Zatvoreno