Elektromišićna stimulacija (EMS) Da li zvuči previše naučno?

Zapravo, vrlo je jednostavno. Xbody uređaj generiše impulse i isporučuje ih preko elektroda na kožu direktno iznad mišića koji se stimulišu. Impulsi uzrokuju kontrakciju mišića, tako da je rezultat sličan stvarnom kretanju mišića, ali mnogo većeg intenziteta, pri čemu se istovremeno aktiviraju i površinski i dubinski mišići, kao i različite grupe mišića. EMS trening, kojeg pruža XTREME FIT Banjaluka, spaja sve prednosti standardnog treninga, sa inovativnom elektromišićnom stimulacjiom. Istovremeno se aktiviraju teško dostupni mišići zaduženi za stabilizaciju tijela.


Trening zasnovan na EMS tehnologiji je osmišljen u skladu sa “brzim” vremenom u kojem živimo i funkcionišemo. Uz minimalno vremena moguće je doći do željenih rezultata, bilo da je cilj postizanje/održavanje forme, poboljšanje zdravlja, smanjenje bola u leđima, gubitak tjelesne mase, eliminacija celulita kao i bilo koji drugi cilj koji se želi postići svakim drugim vidom treniranja.

Nivo impulsa je prilagodljiv za svaku individualnu grupu misića, stoga intenzitet programa može biti podešen i za različite dijelove tijela, kao i za različite fizičke spreme. Jednako se treniraju površinski kao i dubinski mišići. Kako se istovremeno treniraju ruke, abdomen, leđa, bedra, zadnjica i noge, ne morate da provodite sate trenirajući svaki dio tijela posebno.


XTREMEFIT STUDIO

XTREMEFIT STUDIO

Treninzi se konstantno razlikuju na šta utiču treneri svojim radom koji imaju raznovrsne rekvizite na raspolaganju samim tim vam neće biti monotoni i uvek ćete biti znatiželni šta vas čeka na sledećem susretu.

U našem XTREMEFIT Banjaluka studiju često znamo da kažemo da Xbody ipak nije “čarobni štapić” i da je potrebno uložiti određeni trud kako bi se u što kraćem roku postigli maksimalni rezultati, što se prvenstveno odnosi na zdravu ishranu, odlučnost i posvećenost treningu. U kombinaciji ovih nekoliko faktora s jedne strane i beneficija EMS treninga i stručnosti naših trenera s druge, rezultati ne smiju izostati.

Ovakav trening čitave muskulature rezultira intenzivnom kontrakcijom mišića, koju je teško postići uobičajenim treningom. Samo 25 EMS minuta čistog rada mišćia, bez naprezanja tetiva i zglobova, direktno utiče povećanim sagorijevanjem kalorija, gubitkom težine, poboljšanjem opšteg stanja, povećanjem izdržljivosti, snage i vitalnosti.

Povećajte snagu, izdržljivost i mišićnu masu. Ojačajte trbušne mišiće i korigujte mišićnu neuravnoteženost, uz povećanje efikasnosti.

POSJETITE NAS

Xtreme Fit Studio Banjaluka tim čine tri trenera: Tamara Irić - fizioterapeut sa velikim iskustvom rada po pitanju fizikalnih terapija, masaža i treninga, Dejana Ratkovica - dugogodišnji fitnes trener sa iskustvom rada u teretani i na stadionu Borca i Dušan Marković - 15 godina iskustva u sportu, prvi sertifikovani EMS trener u Banjaluci. Xtreme Fit tim je tu da zadovolji sve ciljeve klijenata - ljepotu i zdravlje, fitnes i sport, rehabilitaciju...

DUŠAN MARKOVIĆ
DUŠAN MARKOVIĆFITNES INSTRUKTOR

Kroz moj rad je prošao veliki broj klijenata, veliki broj različitih profila ljudi i potreba, samim tim sam prevashodno ja zadovoljan rezultatima, kako po pitanju zdravlja, tako i po pitanju fizičkog izgleda.

DEJANA RATKOVICA
DEJANA RATKOVICAFITNES INSTRUKTOR

Krajem 2017. godine počela da radi u studiju sa EMS. Do tada držala treninge u teretani. Izuzetno iznenađena rezultatima u vidu gubitka obima tijela i dobijanja misića. U pitanju su intenzivni treninzi prilagođeni svima pojedinačno.

TAMARA IRIĆ
TAMARA IRIĆFIZIOTERAPEUT

Rad u Xtreme fit-u je izvanredna prilika da se razvije kreativnost, da se primjenjuje stečeno znanje i da se istražuju nove metode rada. Vježbanjem sa EMS treninzima popravlja se stav i postura,jača mišićna masa i povećava obim pokreta.

Nemate dovoljno vremena, a želite vježbati kako biste u što kraćem roku postigli željene rezultate? Xtreme Fit je pravo mjesto za Vas! Vaše je samo da dođete, svu potrebnu opremu dobijate kod nas, a za kvalitet treninga pobrinuće se naši treneri licencirani za rad na Xbody mašini.

ADRESA

Pratite Nas:

RADNO VRIJEME

Ponedeljak 8:00 - 21.30
Utorak 8:00 - 21.30
Srijeda 8:00 - 21.30
Četvrtak 8:00 - 21.30
Petak 8:00 - 21.30
Subota 8:00 - 21.30
Nedelja Zatvoreno